Skip to content

Over ons

Slimme, simpele, passende beveiliging

Trend Micro is wereldwijd toonaangevend op het gebied van IT-beveiliging en ontwikkelt als zodanig innovatieve beveiligingsoplossingen die ervoor zorgen dat ondernemingen en consumenten veilig digitale informatie kunnen uitwisselen. Met meer dan 25 jaar beveiligingsdeskundigheid worden we erkend als de marktleider op het gebied van serverbeveiliging, cloudbeveiliging en contentbeveiliging voor kleine ondernemingen.
De beveiliging van Trend Micro is afgestemd op de wensen en eisen van onze klanten en partners. Onze oplossingen beschermen eindgebruikers op elk willekeurig apparaat, optimaliseren de beveiliging voor het moderne datacenter en beveiligen netwerken tegen inbreuken door geavanceerde bedreigingen. We leveren hooggewaardeerde client/server-, netwerk- en cloudgebaseerde bescherming die nieuwe bedreigingen sneller tegenhoudt, inbreuken beter opspoort en gegevens beschermt in alle omgevingen: fysiek, gevirtualiseerd en cloud.
Onze beveiliging maakt gebruik van de informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld van het Trend Micro™ Smart Protection Network™, waarbij meer dan 1200 beveiligingsdeskundigen wereldwijd voor ondersteuning zorgen.Maatschappelijke betrokkenheid

Sinds de oprichting in 1988 laat Trend Micro zich in al zijn activiteiten leiden door het streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Hier vindt u meer informatie over onze programma's en hoe wij ons streven over de hele wereld in de praktijk uitwerken.

Sociale media

Maak verbinding met ons op